Zoekmachine optimalisatie

Denk jij ook wel eens: Ik wil beter gevonden worden op Google? Lees dan even door!

VoordenBakker en de vindbaarheid van jouw website

Verbeteren van de vindbaarheid van je website is geen hogere wiskunde. Het start met het opstellen van reële verwachtingen en haalbare doelen gevolgd door het goed en consequent toepassen van een aantal basisregels in techniek en inhoud. Dit alles goed onderbouwd met statistieken en bijgestuurd door periodieke metingen. Want als iets helder moet zijn, is dat een beoogde positie in de resultaten geen eenmalige actie is, maar structurele inzet vergt over een langere periode.

Samen met jou bepalen we waarop je gevonden zou moeten of zou willen worden. Dit doen we door mee te denken over hoe je potentiele bezoeker zoekt wanneer zij/hij op zoek is naar een dienst of product dat jij aanbiedt. Maar ook door te kijken hoe vergelijkbare aanbieders dat doen. Op basis van deze zoekwoorden (of zoek-zinnetjes) kijken we hoe de website nu presteert t.o.v. vergelijkbare ondernemingen/organisaties. De 0-meting vormt de basis voor het vervolg.

In de deze fase bekijken of de cruciale zoekwoorden volgens de criteria goed vertaald zijn in de inhoud van de website. Op basis van onze analyse geven we een praktisch advies over hoe de inhoud van de website te versterken om de vindbaarheid te verbeteren. Verder kijken we in deze stap of aan alle technische voorwaarden voldaan wordt om de website goed door de zoekmachines te doorgronden (indexeren).

Na bespreking van het advies volgt de implementatie ervan. Dit kan door jou zelf of door ons uitgevoerd worden. Op basis van de cijfers, de doelen maar dus ook op de haalbaarheid daarvan moet de inhoud en mogelijk structuur van de website aangepast worden.

Om het effect van de aanpassingen goed in kaart te brengen maken we gebruik van professionele software om de prestaties van jouw website op de geformuleerde zoekwoorden te monitoren en te zien hoe jouw website het doet ten opzichte van de concurrenten. Met de periodieke metingen in de hand kan dan weer gekeken worden naar de gewenste aanpassingen om de vindbaarheid verder te verbeteren en/of te ondersteunen.

Stap 1&2
€375Eenmalig
  • Intake gesprek
  • 0-meting
  • 10 zoektermen bepalen
  • Rapportage / advies
Stap 3
€?nader te bepalen
  • Productie van content
  • Wie doet wat
Stap 4
€ 99,-per maand
  • periodieke rapportage
  • aanbevelingen

Deze klanten mochten wij al helpen met de vindbaarheid

Niets gevonden.

Waar mogen we jou mee helpen?

Communicatie-advies

Grafisch ontwerp - voordenbakker

Grafisch ontwerp

DTP Desktop Publishing - Een dienst van VoordenBakker

Opmaak / DTP

Druk en print

Boek productie

Voorbeelden van speciale bedrukte items

Relatiegeschenken

Voorbeeld van grootformaat print

Signing en grootformaat

Beter gevonden worden - zoekmachine optimalisatie - VoordenBakker

Zoekmachine optimalisatie

Webdesign - wordt verzorgd door VoordenBakker Den Haag

Een website bouwen