Een kerstkaart versturen… Juíst nu!

Misschien wel omdat 2020 niet het meest fantastische jaar is gebleken, is juist nu het moment om je relaties, familie en vrienden een hart onder de riem te steken. Wens ze het allerbeste voor 2021!

Kerst- en eindejaarskaarten

Wij bieden ze aan in alle denkbare soorten en uitvoeringen, van klein tot groot, simpel of luxe, met en zonder envelop. En – zoals je van ons gewend bent –  we kunnen alles voor je regelen.

Bekijk hier onder enkele voorbeelden ter inspiratie, neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

Optie 1: Een mooie kaart met glanslaag

Gedrukt op 300 grams papier met laminaat voor die mooie glanzende uitstraling. Inclusief een puntflap-envelop van 100 grams houtvrij papier. Het formaat kan A5 zijn, of vierkant, 15x15cm. De kaart kan aan alle zijden fullcolour worden bedrukt. Genoeg ruimte om je boodschap kenbaar te maken!

Aantal Ongevouwen Gevouwen
50 stuks € 49,95 € 89,95
100 stuks € 69,95 € 139,95
250 stuks € 99,95 € 209,95

Optie 2: Spot-UV of folie voor een wat luxere uitstraling?

Heb je liever een kerstkaart met een exclusieve afwerking, kies dan voor een spot-uv lak of een folie (varianten: goud, zilver, koper, rosé, glitter of regenboog).

Aantal Afwerking Prijs
100 stuks A5-formaat, gevouwen, met goudfolie en envelop € 179,00

Optie 3: Ga voor een echt exclusieve kaart van katoenwit papier

Of wil je nog iets exclusiever, bestel dan een kaart met Letterpress (diepdruk). De kaarten zijn gemaakt van 600 grams katoenwit waardoor deze een zachte en toch stevige look en feel hebben. Je kunt de voorzijde van de kaarten tot 3 kleuren bedrukken, en de achterzijde tot 2 kleuren.

Aantal Afwerking Prijs
100 stuks A5-formaat, voorzijde 2 kleuren € 399,00

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, ontwerp en opmaak

Meer weten?

In principe is alles mogelijk, dus er zijn nog heel veel andere mogelijkheden. Bel ons, stuur ons een bericht voor advies, extra inspiratie en prijsopgave, of maak je wensen kenbaar via het offerteformulier!

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, ontwerp en opmaak

Ontvang gratis het boek Navigating The City

Bij een bestelling van minimaal 100 kaarten ontvangt u gratis de luxe stadsgids Navigating the City – Den Haag – Delft (winkelwaarde €20,-, actie zolang de voorraad strekt)