Webdesign

Beachclub LaParade – Kijkduin

Dit jaar nieuw in Kijkduin: Beachclub LaParade! VoordenBakker mocht de website bouwen. Een frisse, overzichtelijke site die de sfeer van de beachclub ademt. Meertaligheid is al voorbereid, voor als de toeristen straks ook weer mogen komen.

Stichting De 15 van Wassenaar

Voor De 15 van Wassenaar bouwden we een website metde functie om online te kunnen inschrijven en afrekenen voor dit hardloopevent.

RIS Montage

Voor RIS Montage mochten we een nieuw logo ontwerpen, een nieuwe website bouwen en een doek voor aan de gevel produceren.

Logo RIS Montage Almere, ontworpen door VoordenBakker

StdZ

Voor deze stichting bouwden we een Wordpress website met webwinkel gedeelte. Verder produceren wij jaarlijks de schoolplanner voor aan de koelkast.

Logo Stichting De Zonnebloemschool Den Haag

Kees’ Airco

Voor Kees’ Airco in Almere mochten we een logo ontwerpen en een website bouwen met webwinkelfunctie.

logo Kees' Airco - Ontworpen door VoordenBakker

Dynamic Telecom

Voor Dynamic Telecom & IT bouwden wij al meerdere websites. Ook produceren we al jaren de speciale kerstkaart met afscheurbare voucher voor een leuk kado.

Dynamic Telecom & IT, Delfgauw

Swedenborg Genootschap

Emanuel Swedenborg wordt herinnerd als een ziener en een theoloog, maar Swedenborg had net zo goed herinnerd kunnen worden als innovator, wetenschapper, mijnbouwkundige of…
Logo Swedenborg Bibliotheek

Nottens Ins & Out

U haalt uw klanten met de rode loper binnen. En waar blijven ze daarna? Zijn ze wel tevreden? Worden ze zo behandeld als ze…
Logo Notten Ins & Outs

WTE Tech

WTE-Tech BV is a company focused on development of new proprietary technology for waste gas utilization and energy efficiency in the process industry. The…
Logo WTE-tech | Waste to Energy - Voorburg
Menu