Zoekmachine optimalisatie: Hoe kunnen wij je helpen bij het verbeteren van de vindbaarheid van je website?

Zoekmachine Optimalisatie, ofwel het verbeteren van de vindbaarheid van je website in de grote zoekmachines (Google, Bing e.d.) kan een flinke klus zijn. Daar kan je dus wel wat hulp bij gebruiken! Naast het uitvoeren van basistechnieken voor verbetering van de vindbaarheid, hangt VoordenBakker jouw website aan de seo-monitor. Wekelijks wordt je gehele website onder de loep genomen, waarbij we je kunnen adviseren op welke punten je succes kan boeken.

Je kan zelf ook al heel wat doen om je website beter vindbaar te maken. Hoe? Lees er alles over in het SEO-Blog. Hier vind je handige hulp bij zoekmachine optimalisatie.

Hoe werken zoekmachines eigenlijk?

Om je website beter vindbaar te maken voor jouw doelgroep, is het belangrijk om te weten hoe zoekmachines eigenlijk werken. Ik zal een poging doen dit in normaal Nederlands – en soms een Engelse term – uit te leggen. Zoekmachines hebben 2 belangrijke functies: het doorzoeken en indexeren van alle pagina’s op internet en het … Read more

Goed gebruik van de meta – description tag

Hoe kan de meta-description tag mij helpen bij zoekmachine optimalisatie? In de meeste Content Management Systemen kun je bij het invoeren van je pagina’s een veld voor meta-description invullen. Maar heeft dat eigenlijk toegevoegde waarde voor de bezoekers van mijn website of voor het optimaliseren van mijn website voor zoekmachines? Het antwoord is ja!

Betrek de URL bij je zoekmachine optimalisatie!

Bij het schrijven van content voor onze websites, houden we ons meer en meer bezig met de vindbaarheid van die content in zoekmachines. Naast het optimaliseren van de inhoud van de pagina’s zijn er nog vele mogelijkheden om de pagina’s in je website beter vindbaar te krijgen. Eén van die mogelijkheden heeft te maken met … Read more