SEO-monitoring

Samen zoeken we uit welke zoekwoorden (keywords) of zoekwoordgroepen voor de organisatie belangrijk zijn. Hieruit worden de zoekwoorden geselecteerd die impact kunnen hebben bij het bereiken van jouw publiek. Want je wilt niet alleen goed gevónden worden, je wilt goed gevonden worden door de juiste doelgroep!

Op basis van de zoekwoorden bepalen we het succes van de website, waarbij de volgende vragen worden beantwoord:

  • Wordt de website gevonden als de keywords worden ingevuld in Google?
  • Welke specifieke pagina’s van de website worden er dan gevonden?
  • Op welke positie in Google wordt het resultaat weergegeven?
  • Wat zijn verbeterpunten die ik per pagina kan uitvoeren?

Rapportage met verbeterpunten per pagina

Van alle keywords is in één oogopslag te zien hoe goed ze scoren (wat de ranking is) in Google, Google Mobile, Yahoo en Bing. Vervolgens zijn de pagina’s voorzien van een rapportcijfer. Bij pagina’s met een slecht cijfer wordt precies aangegeven wat er verbeterd kan worden om deze beter te laten scoren in de zoekresultaten.

We houden ook de concurrentie in de gaten

Ook je concurrenten zullen – als ze net zo slim zijn als jij – zich druk bezig houden met het optimaliseren van hun websites. En van die bedreiging maken we een kans! VoordenBakker Communicatie houdt namelijk ook nog een aantal vergelijkbare websites in de gaten. Zo zien we hoe jouw website presteert ten opzichte van de concurrentie én kunnen we leren van de goed presterende websites.